9:00-17:00

maandag-vrijdag

Schottegatweg Oost 29

Willemstad, Curacao

+(5999) 736 1500

info@elsvanbarneveld.com

VERKOOP
Als u overweegt om uw woning te verkopen, zijn er meerdere manieren waarop u actie kunt ondernemen. Zo kunt u op goed geluk proberen om uw woning te verkopen of u schakelt Els van Barneveld Real Estate NV in om onder deskundige begeleiding de juiste koper voor uw woning te zoeken. Logisch, dat de tweede optie u de meeste kans van slagen biedt. Want een eigen huis is een kostbaar bezit en de verkoop is vaak één van de belangrijkste beslissingen in iemands leven. Dit proces wilt u in goede vertrouwde handen geven.

Samen bespreken wij dan de haalbaarheid van uw wensen en helpen u de juiste beslissing te nemen. En juist omdat er zoveel tijd en geld mee is gemoeid, is alleen het beste advies goed genoeg. De ingewikkelde regelgeving, juridische en fiscale aangelegenheden, de waardebepaling en andere aspecten komen daarbij aan de orde.

En de kosten? U krijgt van ons een nauwkeurige kostenindicatie zodat u nooit voor onplezierige verrassingen komt te staan.

 

AANKOOP
Een eigen huis kopen is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Als het goed is, vooral verbeteren, u wil immers iets opbouwen! Daarbij is het dan wel van belang dat alle relevante aspecten goed bekeken worden.

Wilt u advies bij het kopen van een woning? U kunt ons inschakelen voor een taxatie van het pand van uw keuze. Wij beoordelen of de vraagprijs reëel is en of het pand in de conditie verkeert die u op basis van o.a. de ouderdom en prijs, mag verwachten.

Ook kunnen wij voor u de onderhandelingen voeren en de aankoop verder begeleiden tot en met de notaris.

Wilt u een gerichte zoekopdracht verstrekken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als u een huis zoekt, worden uw woonwensen zorgvuldig geïnventariseerd. Daarna wordt serieus gezocht naar geschikte panden bij alle aanbieders in de markt. Els van Barneveld Real Estate NV houdt u hiervan adequaat op de hoogte. Als u een pand wilt bezichtigen, gaat een van de makelaars desgewenst met u mee. Heeft u het pand van uw keuze mogelijk gevonden, ook dan speelt Els van Barneveld Real Estate NV een belangrijke rol bij de prijsstelling, de inspectie van de onderhoudstoestand en andere belangrijke factoren.

De onderhandelingen laat u aan uw makelaar over, die zich zal inspannen voor een scherpe aankoopprijs en goede overige condities.

 

HUUR EN VERHUUR
Els van Barneveld Real Estate NV is naast verkoop en aankoop ook deskundig op het gebied van huur en verhuur. Wij bieden een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van huurder en verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) woonruimte en tegelijkertijd naar een erkend adviseur met een uitgebreide kennis van het aanbod en de locaties en die bovendien jarenlange ervaring heeft in de huur en verhuur op Curaçao? Dan heeft Els van Barneveld Real Estate NV u genoeg te bieden!

Beschikt u over een woning voor (tijdelijke) verhuur en bent u op zoek naar een huurder? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Els van Barneveld Real Estate NV. Wij zijn gespecialiseerd in (tijdelijke) verhuur van gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen, woningen en villa’s. Wij verzorgen voor de verhuurder de gehele bemiddeling en nemen uw zorgen graag uit handen. Zo verzorgen wij de bezichtigingen en kunnen u desgewenst advies geven over de staat van oplevering van uw woning. Ook verzorgen wij de huurovereenkomst voor u.

De bemiddelingskosten zijn voor rekening van de verhuurder en deze zijn gelijk aan een maand huur.

 

TAXATIES
Bij de aan- en verkoop van een huis of bedrijfspand is een realistische vraagprijs belangrijk. Als koper wilt u weten of u niet teveel betaalt en als verkoper wilt u weten wat de waarde van uw onroerende zaak is.

Het laten taxeren van een huis of bedrijfspand levert een goede indicatie voor de vraagprijs. Marktmechanisme speelt ook een rol. Er kunnen redenen zijn waarom mensen bereid zijn meer dan de taxatiewaarde te betalen. Graag voeren wij een taxatie voor u uit en helpen u bij het bepalen van een realistische vraagprijs.