9:00-17:00

maandag-vrijdag

Schottegatweg Oost 29

Willemstad, Curacao

+(5999) 736 1500

info@elsvanbarneveld.com

Piscadera Bay Resort 75

ANG 385,000.-

Omschrijving

Deze gezellige en goed onderhouden bungalow is gelegen in het midden van het Resort, heeft gedeeltelijk uitzicht over zee vanaf de uitgebouwde L-vormige porch. Veel privacy door de tropische tuinen en gedeeltelijk zeezicht.
Indeling: Lichte en frisse woonkamer met openslaande deuren naar de royale en gezellige porch. De mooie strakke open keuken (2014) is voorzien van een professioneel gasfornuis.
Beide inpandige slaapkamers zijn voorzien van een fan, airco en kastruimte, praktische nette badkamer. Vanaf de porch is er toegang tot een derde kamer met airco welke momenteel gebruikt wordt als werkkamer.
Erfpachtgrond 507 m2.

Mede door de ligging en de grote achtertuin zijn er veel mogelijkheden.

De rental pool van Piscadera Bay Resort is een uitstekende organisatie en kan u een goede service bieden voor de eventuele verhuur van de bungalow.

Centraal, op één van de mooiste plekken van Curacao vindt u Piscadera Bay Resort. Een park met riante bungalows, in een fraai aangelegde tropische landscaping. Piscadera Bay Resort spreekt, door de ruime opzet en gemoedelijke sfeer, mensen aan die voor zowel een kort of langer verblijf naar Curacao komen.

U verblijft in een oase van groen, tussen de aloëplanten, de kleurige bougainville en de dadelpalmen. De kinderen kunnen vrijuit spelen, want voor de auto’s van bezoekers en bewoners geldt een snelheidslimiet van 15 km per uur. Bovendien is er 24 uur per dag bewaking aanwezig.
Op enkele minuten lopen treft u het strand Pirate’s Bay aan. Een prachtig en zonnig zandstrand waar u kunt zwemmen, snorkelen of luieren in de schaduw van de palmbomen. Exotische drankjes kunt u krijgen bij de cocktail bar. De kok serveert lokale gerechten en vers gevangen vis.

Op loopafstand van het strand zijn er meerdere hotels, met casino’s, restaurants en bars. Hier worden vrijwel dagelijks speciale evenementen georganiseerd, zoals optredens van lokale en buitenlandse artiesten. In het nabijgelegen World Trade Center Curacao zijn niet alleen congres – en expositieruimtes ondergebracht, maar ook allerlei zakelijke faciliteiten zoals een bank en een postkantoor.

Erfpachtgrond 507

Adres

  • Straat: Piscadera Bay Resort 75
  • Buurt: Piscadera Bay Resort

Details

  • Prijs: ANG 385,000.-
  • Terrein (m2): 507
  • Type: Woning
  • Status: Te Koop, Verkocht